SPACE (LGBT-venlig massage terapi)

LGBT-VENLIG MASSAGE TERAPI
v. MADS ANANDA LODAHL (certificeret massør)

QUEER-FRIENDLY | TRANS-FRIENDLY | EVERYBODY ELSE-FRIENDLY

 

MIN UDDANNELSE OG BAGGRUND
Jeg er certificeret indenfor fysiurgisk massage, thai massage og MindBody terapi og er regelmæssigt på kortere kurser og workshops, så jeg bevarer min nysgerrighed og hele tiden lærer noget nyt.

FYSIURGISK MASSAGE: Jeg er uddannet i fysiurgisk massage fra Sports Education i Roskilde, hvor jeg også blev undervist i fysiologi og anatomi og eksamineret af en læge og en fysioterapeut.

Fysiurgisk massage (internationalt kendt som svensk massage, oliemassage eller sportsmassage) er den mest populære form for massage i Vesten. Det er en evidens-baseret, medicinsk behandlingsform, der indgår som en del af fysioterapeut-uddannelsen. Det er den, læger henviser til, når de anbefaler massage.

THAI MASSAGE: Jeg er uddannet i traditionel thai massage fra ITM Thai Hand Massage School i Berlin og har modtaget mit certifikat fra en af Nordthailands fineste institutioner.

Thai massage er en flere tusinde år gammel medicinsk behandlingsform, som siges at være udviklet af Buddhas private læge. Den bygger på kinesisk, ayurvedisk og thai medicin og blander energiarbejde med akupressur, refleksologi, manipulation af muskler og frigørelse af led med stræk fra yoga.

MINDBODY TERAPI: Jeg er uddannet i MindBody terapi fra Embodied Philosophy i USA, hvor jeg bl.a. blev undervist i neurovidenskab, tilknytningsteori, traumeterapi, focusing, internal family systems (parts work) og ikke-voldelig kommunikation.

Den gren af MindBody terapi, som jeg er uddannet i, kan betegnes som samtale-baseret kropsterapi eller somatisk psykoterapi. Her ser man krop, psyke og ånd som én enhed, og man forstår klienten som en sammensat og grundlæggende hel person, der skal involveres aktivt i behandlingen.

Adresse
SPACE (LGBT-venlig massage terapi)
Frederiksborgvej 178
2400 København NV
Kontakt
27 63 06 67
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: Åben
Onsdag: Åben
Torsdag: Lukket
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Betaling
Kontant
Bankoverførsel
Øvrig info
Cykelparkering
Tæt på offentlig transport
Følg os

Galleri

Find vej

Anmeldelser

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}